Hvordan du legger inn kode i Header og Footer i WordPress

For å legge inn kode i <head> og <Footer>.

Mens noen temaer har innebygd Header og Footer felt for å legge inn kode, er det mange temaer som ikke har dette innebygd. For å løse dette problemet kan du bruke den mest populære utvidelsen for header og footer, den heter Insert Header og Footer som er en enkel utvidelse fra wpbeginner. med over 400000 active innstallasjoner.

Etter at du har innstallert og aktivert utvidelsen trykker du på innstillinger og velger deretter Insert Header and Footers nå har du 2 tekst bokser forog

tilgjengelig.Her kan du legge inn metainformasjon, Google Analytics, tradetracker script, egendefinert CSS, Facebook Pixel, mm. Denne koden vil nå være integrert i header eller footer.

Den største fordelen er at i stedet for å måtte bruke et dusin forskjellige plugins for å legge til forskjellige skript og metakoder til overskriften eller bunnteksten, kan du med denne utvidelsen sette inn alle sammen ett sted.

Black Friday and Cyber Monday deals

Sjekk ut tilbudene fra alle tilbyderne fra mandag 25. november og bli med på Giveaways, Rabatter og gratis premier. Du kan blant annet vinne Ipad Pro og MacBook Pro.

Spread the love
Spread the love
nb_NONorsk bokmål
en_USEnglish nb_NONorsk bokmål